Programma

Kleine Blagenbal, zaterdagmiddag 7 mei

Tijd: 12.49 – 16.11 uur
Plaats: Mölletent nabij de Horst, ingang vanaf Boerenbondplein
Entree: Gratis

Mede mogelijk gemaakt door Ester Gelsing Kinderopvang, Aviko Frites en Tosties BV

Prins Selian 1e en Prinses Tess 1 van de Lollige Snuiters en Prins Stan de eerste van de Mölledraejers zullen dit carnavals jaar de scepter zwaaien over Snuutersdarp en Mölledarp en op zaterdagmiddag 7 mei 2022 vanuit de Mölletent in het Mölledarp.

Prins Selian 1e en prinses Tess 1 regeren met hun leus: ‘Met Prins Selian en Prinses Tess, wordt 44 jaar carnaval een knallend succes!’ Ze worden bijgestaan door hun adjudanten Wiek en Tom en hofdames Iris en Lotte. De raad van 11 bestaat dit jaar uit Jolijn, Fem, Jack, Ben, Frederieke, Yara, Tijmen, Mike, Laura, Timo, Willem en zeker niet onbelangrijk de rots in de branding, de reserves, Davyn en Veerle. Allemaal leerlingen uit groep 8 van basisschool ’t Timpaan.

Dit jaar hebben we speciaal de Telekids Disco Show uitgenodigd. Kom naar de Mölletent om deze show met uw kinderen en of kleinkinderen mee te maken. Ook zullen de Möllekids en Möllegirlz weer hun mooie dansen ten tonele brengen.

Het kleine blagenbal begint om 12.49 uur. De tent is open om 12.30 uur.

De entree is gratis! Kinderen krijgen bij entree een muntje voor een gratis drankje en een bonnetje voor een gratis bakje patat! Deze patat wordt gesponsord door Aviko en gebakken door Tostie BV. Ook is er gratis popcorn!!

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Ester Gelsing kinderopvang!

Om ca. 16.11 uur zal deze middag afgesloten worden! We zien jullie dan ook graag allemaal in de Mölletent!

Namens CV de Mölledraejers en Stichting de Lollige Snuiters: Maaike Bolk, Peter Grob, Jeroen Volman, Jolanda Hesseling en Ingrid Derks