Programma

Kleine Blagenbal, zaterdagmiddag 26 februari

Tijd: 13.11 – 16.41 uur
Plaats: Mölletent nabij de Horst, ingang vanaf Boerenbondplein
Entree: Gratis
Mede mogelijk gemaakt door Ester Gelsing Kinderopvang, Aviko Frites en Tosties BV

De prins(ses) van de Lollige Snuiters en de prins(ses) van de Mölledraejers zullen dit carnavals jaar de scepter zwaaien over Snuutersdarp en Mölledarp en op zaterdagmiddag 26 februari 2022 vanuit de Mölletent in het Mölledarp.

Het geboden programma zit vol Humor en Gein voor Groot en Klein. Een groot deel van het programma wordt opgevoerd door onze eigen jeugd met onder andere playbacks en optredens. Dit alles wordt ondersteund door DJ Niels Peters. Het is voor de jonge artiesten natuurlijk heel mooi en erg spannend als hun (groot)ouders, maar ook de ouders van hun vriendjes en bekenden in de tent aanwezig zijn. (Groot)ouders, vrienden en bekenden, toon belangstelling voor deze jonge artiesten!! Kom naar de Mölletent om uw dochter, zoon of kleinkind te zien optreden.

Het kleine blagenbal begint om 13.11 uur. De tent is open om 12.49 uur.

De entree is gratis! Kinderen krijgen bij entree een muntje voor een gratis drankje en een bonnetje voor een gratis bakje patat! Deze patat wordt gesponsord door Aviko en gebakken door Tostie BV. Ook is er gratis popcorn!!

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door kinderopvang Ester Gelsing!

Om ca. 16.41 uur zal deze middag afgesloten worden en ontvangt elk aanwezig verkleed kind (t/m 12 jaar) een leuke herinnering voor thuis! We zien jullie dan ook graag allemaal in de Mölletent!

Namens CV de Mölledraejers en Stichting de Lollige Snuiters: Maaike Bolk, Peter Grob, Jeroen Volman, Jolanda Hesseling en Ingrid Derks