Programma

Verbroederingsbal, vrijdagavond 17 februari

Het Verbroederingsbal op vrijdagavond is helaas uitverkocht, maar geen probleem! Op zaterdagavond Geet Ut gelukkig Wieter, met het bekende toporkest Cabrio Showband XL Special Effects. Samen met DJ Niels en een knotsgekke Raad van Elf staan ze garant voor een avond die je niet snel zult vergeten!
Met Cabrio XL gaat het dak eraf en zo kun je zelf ook, helemaal uit je dak gaan! Ook zijn er prijzen voor de mooist verklede eenlingen, duo’s, trio’s of groepen, dan weet je van te voren al, deze avond kan niet meer stuk.

Tijd: 19.41 uur – 1.00 uur
Plaats: Mölletent nabij de Horst, ingang vanaf Boerenbondplein.
Toegang: Vanaf 16 jaar!
Entree: Alleen met een geldige Ticket ! Al onze Tickets zijn te koop via onze website, Go-Tickets !

Een verbroederingsavond die zijn weerga in Durrekum en omgeving niet kent. Bestuur, Prinsen en leden van Raden van Elf, Dansmariekes en dweilorkesten
van alle zusterverenigingen zijn vertegenwoordigd op deze startavond van het carnavalsfeest. Een avond vol muziek, dans en polonaise. Maar ook met de
installatie van Bacchus en de verkiezing van de Möllenar 2023.  Een super enthousiaste Prins(es), een dol-dwaze hofhouding en een knotsgekke Raad van Elf staan garant voor een avond die je niet snel zult vergeten, voeg daarbij muziek met een passend repertoire en ook nog eens prijzen voor de mooist verklede eenlingen, duo’s, trio’s of groepen, dan weet je van te voren al, deze avond kan niet meer stuk. Dus wil je een geweldige start maken met het carnavalsfeest 2023, zorg dan dat je erbij bent.
Deze avond zal heel speciaal worden! Het grote podium wordt gevuld met maar liefst 20 MUZIKANTEN, die onder leiding van Topband Cabrio de gehele avond bekende feestnummers voor jullie spelen!

De Ticket verkoop start op 11 november om 11.11 uur, exclusief voor de leden!
Let op: Tot en met 31 december ben je dan als lid verzekerd van een Ticket, maar vanaf 1 januari 11.11 uur gaan alle overige Tickets in de verkoop en kunnen ook niet leden Tickets kopen. Dan geldt voor iedereen, Tickets te koop zolang de voorraad strekt!!

Let op: dit evenement is voor personen vanaf 16 jaar en ouder !! Er wordt actief gecontroleerd aan de deur, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee.
Legitimeren kan enkel middels het geldige legitimatiebewijs, dus niet met bijvoorbeeld een  foto op de telefoon!

Al onze Tickets zijn te koop via onze website, Go-Tickets !

Toegang is ten alle tijde onder voorbehoud.