Programma

Verbroederingsbal, vrijdagavond 28 februari, 2025

Tijd: 19.41 uur – 1.00 uur
Plaats: Mölletent nabij de Horst, ingang vanaf Boerenbondplein.
Toegang: Vanaf 18 jaar <<<<< !!
Entree: Alleen met een geldige Ticket ! Al onze Tickets zijn te koop via onze website, Go-Tickets !

Een verbroederingsavond die zijn weerga in Durrekum en omgeving niet kent. Bestuur, Prinsen en leden van Raden van Elf, Dansmariekes en dweilorkesten van alle zusterverenigingen zijn vertegenwoordigd op deze startavond van het carnavalsfeest. Een avond vol muziek, dans en polonaise. Maar ook met de installatie van Bacchus en de verkiezing van de Möllenar 2025.  Een super enthousiaste Prins(es), een dol-dwaze hofhouding en een knotsgekke Raad van Elf staan garant voor een avond die je niet snel zult vergeten, voeg daarbij muziek met een passend repertoire en ook nog eens prijzen voor de mooist verklede eenlingen, duo’s, trio’s of groepen, dan weet je van te voren al, deze avond kan niet meer stuk. Dus wil je een geweldige start maken met het carnavalsfeest 2025, zorg dan dat je erbij bent.
Deze avond zal wederom heel speciaal worden! Het grote podium wordt gevuld met Topband Cabrio, die de gehele avond bekende feestnummers op verzoek van jullie gaan spelen!

De Ticket verkoop start op 11 november om 11.11 uur, exclusief voor de leden!
Let op: Tot en met 31 december ben je dan als lid verzekerd van een Ticket, maar vanaf 1 januari 11.11 uur gaan alle overige Tickets in de verkoop en kunnen ook niet leden Tickets kopen. Dan geldt voor iedereen, Tickets te koop zolang de voorraad strekt!!

Let op: dit evenement is voor personen vanaf 18 jaar en ouder<<<< !! Er wordt actief gecontroleerd aan de deur, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee.
Legitimeren kan enkel middels het geldige legitimatiebewijs, dus niet met bijvoorbeeld een  foto op de telefoon!

Al onze Tickets zijn te koop via onze website, Go-Tickets !

Toegang is ten alle tijde onder voorbehoud. Lees ook onze huisregels!