Programma

Pronkzitting, vrijdagavond 14 februari 2025

Tent open: 19.11 uur
Aanvang: 19.49 uur stipt!!
Plaats: Mölletent nabij de Horst, ingang vanaf Boerenbondplein
Entree: Alleen met geldige entreekaarten

Met de Ponkzitting (‘Night of the Pronk’) trappen de Mölledraejers hun carnavalsprogramma af. Een avondvullend programma in de Mölletent. Op deze avond nemen we op gepaste wijze afscheid van Prins Jurgen I en zijn trouwe hofhouding. Een van de absolute hoogtepunten van deze avond zal natuurlijk de bekendmaking zijn van de nieuwe Prins(es) of wederom een Prinsenpaar. Daarnaast kunnen we gaan genieten van optredens van ons dweilorkest en de dansgardes. Natuurlijk nomineren we weer 3 kandidaten voor de nieuwe Möllenar van 2025.

Na het succes van afgelopen jaar voegen we ook dit jaar weer humoristische optredens toe van de lokale carnavalsgroepen. Optredens van eigen bodem zullen weer optreden en hun talenten ‘pronken’ op het grote podium in de Mölletent. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: zang, dans, buut, acrobatiek, toneel enz. Een optreden duurt minimaal 3 en maximaal 10 minuten. De Raad van Elf zal uiteindelijk een oordeel vellen over de presentaties  en beslissen wie het grootste carnavalstalent van 2025 zal worden.

Deze avond wordt muzikaal begeleidt door ons eigen dweilorkest, de Mölledweilers.

Natuurlijk kun je voor deze avond een stoel en tafel reserveren! Mis deze Pronkzitting niet en zorg dat je er als echte carnavalist bij bent.
De kaarten zijn alleen te bestellen via onze website.

Kaartverkoop exclusief voor de leden t/m 31 december! Vanaf 1 januari kan iedereen een kaartje kopen.

Kom je met een groep en wil je hiervoor een plaats reserveren, dat kan, zie voor meer informatie de pagina tafelverloting op onze website!